Tinnerö Linköping

Åkte på en liten utflykt till tinnerö med jobbet, blä vad varmt det var, trivdes ej. Dock blev det en helt okej bild på en trollslända. Samt att en rörsångare kom väldigt nära och sjöng så ‘fint’ så. Samt väldigt mycket knölsvanar var där. Fanns mycket motiv men orkade inte riktigt i den värmen.

Öland 2018

Då kom man hem från Öland för cirka en vecka sedan, var väldigt varmt och fint fint väder. Fick se 1 ny art och höra 1, så 2 st nya arter blev det, Kornsparv och vaktel. Blev inte så fruktansvärt mycket bilder men lite i alla fall.

Getå

Åkte till Getåravinen idag med jobbet, blev några bilder idag med. För det mesta lite macro på vitsippor, väldigt varmt ute, tyckte inte det var så skönt ute men det är jag det. Samt har varit vid Å kyrkoruin, så kommer en bild därifrån också ;)

Glotternskogen

Gick en liten tur i glotternskogen, rätt mycket snö i skogen, fint ljus på vissa ställen. Det var en skön ‘vår’ dag helt enkelt. Det blev några bilder, men inte helt enkelt i skogen och fotografera, känns som det finns för lite motiv ibland i denna årstid.

En dag på Skogsröjet 2017

Det var ett tag sedan man uppdaterade, lite ”semester” som sagt. Nu var det dags med Skogsröjet, alltså lite andra bilder än vanligt. Jag kom dit ca 16:30 och hann att fotografera Corroded, Amaranthe, Last in Line, Thunder, Hardcore Superstar, och D-A-D…

Riktigt rolig tid där inne samt inte så farligt med folk ändå för att vara en festival, glada och härliga människor… Jag får tacka Skogsröjet samt Mattias på Studio59 för en trevlig tid. Här kommer några bilder på dessa figurer :)

Corroded:

   

Amaranthe:

Last in Line:

Hardcore Superstar:

D-A-D:

Öland

Då har jag varit på Öland förra veckan från torsdag till måndag, det fick bli 2 nya kryss vilket var större skrikörn och en sydnäktergal. Annars blev det lite bilder på olika fåglar omkring södra öland, skönt att komma hem efter intensiva dagar. Sliten och trött när man kom hem och solbränd. Rätt skönt och komma hem samt väldigt kul att vara där. Nu kommer några bilder från Öland…

Stackning

Halloj, har försökt stacka bilder i photoshop CC i ett par dagar nu, det funkar rätt bra ändå. Tog ca 30-60 bilder per stackning… Men inte alltid man lyckas, oftast är det alltid någonting som stör en, till exempel lite oskärpa någonstans men man får vara riktigt försiktigt när man ”fokuserar” per bild pga korta skärpdjupet… Aja, här kommer 2 bilder.

Beteby var länge sedan

Hejsan allihopa, var ute med fader idag i beteby. Vi fotograferade lite fåglar, mest blev det ju på mosnäppa, det landade 4 st där i den ”lilla” pölen. Troligtvis mina första bilder på den lilla pippin. Några timmar senare så fotograferade jag hemma på någon slags ”skalbagge” skulle jag gissa på, ljuset inte perfekt men kanske uppdaterar senare med bättre ljus. :)